قهرمانی تیم بسکتبال دختران دانشجو در مسابقات دانشگاه های منطقه 4 و کسب سهمیه المپیاد ورزشی دانشجویان

کد خبر: 11025    1396/10/02

مسابقات بسکتبال قهرمانی دانشجویان دختر دانشگاه های منطقه ۴ ورزش کشور، در تاریخ ۲۶ آذر ماه ۱۳۹۶ به میزبانی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار گردید که در نهایت تیم دانشگاه بوعلی سینا با اقتدار مقام اول را کسب نمودند و سهمیه حضور در المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور را  از آن خود کردند، همچنین تیم دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) و نهاوند به ترتیب به مقام دوم و سوم دست یافتند.
اسامی مقام آوران تیم دانشگاه بوعلی سینا به شرح ذیل می باشند:
 خانم ها عاطفه دانشیار، بهنوش شرفخانی، فاطمه پوررضا، هستی آیینه چی، کیمیا مقدم پناه، شکوفه رحیمی سیار، هانیه رجایی، فردوس رحیمی دهگلان، محیا نوشین، پرنیا پورمجنون، فرنوش شجاعی چاغروند، آتوسا ئیل گلی با مربیگری مربی ارزشمند سرکار خانم هلن معبودی.

صمیمانه از زحمات و تلاش دلسوزانه خانم معبودی تقدیر و تشکر نموده و برای تیم بسکتبال دختران دانشگاه آرزوی موفقیت و سربلندی در المپیاد ورزشی دانشجویان دانشگاه های کشور را از خداوند منان مسئلت می نمائیم.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10