اولین دیدار مشاورین امور زنان رؤسای دانشگاه های کشور با وزیر علوم

کد خبر: 6393    1395/11/20

اولین دیدار و جلسه مشاورین روسای دانشگاه های کشور صبح روز یکشنبه ۱۰ بهمن ماه با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و مشاور ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده و مشاور وزیر علوم سرکارخانم دکتر حجازی برگزار شد .

در این نشست، سرکار خانم دکتر حجازی مشاور محترم وزیر علوم در امور زنان و خانواده ضمن خوشامدگویی، به  تبیین مسائل و مشکلات حوزة زنان و خانواده پرداخت. در ادامه وی ضمن ارائه گزارشی ، وضعیت موجود جامعه زنان در دستگاه های زیر مجموعه وزارت علوم را در ابعاد مختلف آموزشی، پژوهشی ، استخدامی و رفاهی- حقوقی بررسی نموده و بر اساس آن ها خواستار لزوم توجه به نکاتی در مورد توزیع مناسب جایگاه های استخدامی و مدیریتی بر اساس توزیع تخصص های موجود در مردان و زنان از وزیر محترم شدند. وی ادامه داد: وزارت علوم به عنوان یکی از مهمترین نهادهای تولید علم با بیشترین تعداد زنان فرهیخته، عزم جدی برای بهبود وضعیت زنان و ارتقاء مشارکت آنان دارد و این مهم را با جریان سازی جنسیتی آغاز خواهد کرد. آمارها بیانگر وجود یک ساختار هیات علمی مردانه در آموزش عالی است در حالی که تعداد دانشجویان نزدیک به تعادل جنسیتی است. خانم دکترحجازی در بخش دیگری از سخنانش افزود: درصد پایین رتبه‌های علمی اعضای هیات علمی زن می‌بایست در برنامه ریزی در نظر گرفته شود. زیرا۴۰ درصد فارغ التحصیل زن در دوره دکتری تخصصی هستند درحالیکه تنها ۱۶ درصد اعضای هیات علمی را زنان تشکیل می دهند. مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بانوان افزود: سند اهداف و وظایف مشاوران دانشگاه ها در امور زنان و خانواده براساس دو سند بالا دستی ارتقاء تهیه شده که در آینده توسط وزیرعلوم ابلاغ خواهد شد. این سند ضمن توجه به سه گروه هدف خود یعنی دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان زن، بیشتر به چارچوب کلی و کلان برنامه ریزی جنسیت محور در آموزش عالی کشور اشاره دارد. به عبارت دیگر سند اهداف و وظایف با ایجاد همگرایی در فعالیت‌های مشاوران، از آنان می‌خواهد که به شناسایی مسائل و اولویت‌های بومی و منطقه ای خود بپردازند.مشاور وزیر علوم، با بیان اینکه برنامه‌های ما به دنبال ارتقاء کیفیت زندگی زنان دانشگاهی است، گفت: برای ما مهم است که زنان هیات علمی دانش خود را به ثروت تبدیل کنند. شاید شعار ما در سال ۹۶ توسعه شرکت های دانش بنیان، مراکز رشد و پارک های علم و فناوری زنان باشد.

سپس سرکار خانم دکترملاوردی، مشاور محترم رئیس جمهوری، ضمن ارئه گزارشی، به توضیح و تبیین مسائل پیش روی زنان در سازمان ها و دستگاه های اجرایی پرداخته و لزوم ارتباط بیشتر با دفتر زنان و خانواده را در پیشبرد ساختاری امور زنان مفید خواندند. در ادامه هر یک از مشاورین ضمن معرفی خود، به بیان مسائل، مشکلات و سوالات خود در خصوص وظایف و عملکردهای مشاورین و همچنین دفتر امور زنان و خانواده در دانشگاه ها پرداختند.

لازم به ذکر است سرکار خانم دکتر نصیری مشاور ریاست دانشگاه بوعلی سینا در امور زنان و خانواده در این جلسه حضور داشتند و ضمن طرح سوالات خود، راهکارهای مورد نظر را ارائه نمودند.

ایمیل:
تصویر امنیتی:

هیچ نظری برای این خبر نمایش داده نشده است.

همدان، چهارباغ شهید مصطفی احمدی روشن، دانشگاه بوعلی سینا

کد پستی: 65178-38695   تلفن: +98-81-38381601-10